Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Παραμύθι από την ανάποδη ( Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός ο λύκος)

        Μ ια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μακρινό,ορεινό χωριό, μέσα σε ένα μεγάλο, καταπράσινο δάσος, ζούσε ένα κοριτσάκι η Κοκκινοσκουφίτσα, με την οικογένειά της . Την έλεγαν έτσι γιατί φορούσε κόκκινο σκουφάκι και κόκκινη ποδίτσα. Αυτή η μικρή δεν αγαπούσε τα ζώα γιατί ένας μεγάλος λύκος είχε καταβροχθήσει τη γιαγιάκα της.         
       Πέρασαν τα χρόνια... Η μικρούλα άρχισε να φοράει μια στέκα και ένα φουστανάκι κόκκινο, αφού αυτό ήταν το αγαπημένο της χρώμα. Στην άλλη άκρη του δάσους ζούσε ένας καλοκάγαθος λύκος που βοηθούσε τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα. Η μικρούλα όταν μεγάλωσε αποφάσισε να πάει για κυνήγι λύκου μαζί με όλη της την παρέα στην άλλη μεριά του δάσους. 
        Την ώρα που πήγαιναν για κυνήγι εμφανίστηκε μπροστά τους ένας κακός ανθρώπος ο οποίος τους απήγαγε. Τους έβαλε σε ένα κυνηγετικό κελί.Έμειναν εκεί για οχτώ ολόκληρες ώρες. Μέσα στη νύχτα ο καλοκάγαθος  αυτός λύκος πήγε στο κελί και ελευθέρωσε κρυφά όλα τα παιδιά. Έδεσε τον κακοποιό αλλά δεν τον έφαγε και του είπε, ποτέ ξανά να μην απαγάγει κανέναν άνθρωπο.
         Η Κοκκινοσκουφίτσα εκείνη την ημέρα έμαθε να αγαπάει τα ζώα και όλους, γιατί...                                                   Αγαπώ σημαίνει ζω! Αγαπιέμαι σημαίνει αξίζω!
                                         Αγαπιέμαι κι αγαπώ σημαίνει                                                                 
                                                    Αξίζω να ζω!!!                                    
                                                                                                                                        Όνομα:ΕλευθερίαΓκούλτα                                                                                                                                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: